VUKIĆEVIĆ: Budućnost i Sutjeska favoriti za titulu, „plavi“ imali loš dan na Farskim Ostrvima

0

Jedan od naših najboljih trenera Dejan Vukićević komentarisao je za naš portal katastrofalan poraz Budućnosti od Toršavna juče na Farskim Ostrvima.

Vukićević je kazao da ne treba puno komentarisati te da je u pitanju bio samo loš dan za našeg šampiona.

Ne bih suviše komentarisao,dosta je ljudima iz kluba brige da im mi sa strane ,(puno je lakše sa strane komentarisati) ,našim viđenjem ili sugestijama dodatno otežavavamo. Nadam se da je bio loš dan,možda pristup,vještačka podloga…i da bez obzira na visok poraz Budućnost uz pomoć sa tribina ,iskrenu pomoć od prvog minuta, ima snage da pokuša anulirati minus,bez obzira što izgleda nerealno. Verujem da je moguće,jer nije protivnik bio toliko superioran,koliko je budućnost podabacila u svim segmentima igre – poručio je Vukićević.

Crnogorski fudbalski šampionat počinje sjutra. Po Vukićeviću, kao i svake godine, favoriti su Budućnost i Sutjeska.

-Favoriti, kao i prije svakog prvenstva, s obzirom na tradiciju i budžete su Budućnost i Sutjeska. Uz Budućnost i Sutjesku,Evropu će opet ‘ciljati“ Dečić, Podgorica, možda eventualno Iskra, koja, siguran sam,neće ponoviti prošlogodišnje rezultate. Ostali, realno, teško da će se uključiti u borbu za vrh – rekao je Vukićević.

Iskusni strateg je imao nekoliko ponuda za nastavak trenerske karijere, međutim odbio ih je. Ističe da je u vrijeme korona virusa izuzetno teško naći zadovoljavajući angažman.

Neke opcije koje sam imao,nijesam prihvatao, bilo je jako teško u uslovima pandemije naći dobar angažman, još uvijek sam slobodan, ali i vrlo blizu angažmana i novog posla, iskreno, uželio sam se klupe, i nadam se već naredne nedjelje ću početi sa radom,ukoliko se nešto nepredvidjeno ne desi – kazao je Vukićević.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here