VUKIĆEVIĆ: Navijači da daju doprinos i budu vjetar u leđa “hrabrim sokolima”!

0

Jedan od najboljih crnogorskih trenera Dejan Vukićević rekao je za CG Fudbal da je Crna Gora u ove kvalifikacije krenula sa jasnim ciljem, a to je plasman na EP.

Crna Gora je startovala veoma dobro i u izvanrednom raspoloženju očekujemo večerašnji derbi.

Čini mi se da su i kvalifikacije za SP i utakmice lige nacija poslužile kao pripreme za ovaj ciklus kvalifikacija za EP… I po riječima selektora ovaj tim je u punom zenitu i krenuli smo sa jasnim ciljem da pokušamo prvi put u istoriji poći na veliko takmičenje… Startovali smo dobro i u skladu sa najavama i ambicijama, tako da u izvanrednom raspoloženju i ambijentu očekujemo prvu utakmicu na našem terenu, rekao je nekadašnji fudbaler Partizana, Huelve i Sevilje.

Vukićević ističe da važnost takmičenja zahtijeva maksimalno dobar pristup, ne samo ovom, već svakom meču.

-Bez obzira na ime rivala važnost takmičenja nalaze maksimalno dobar pristup meču u svakom smislu, i ne sumnjam da će tako i biti. Nema tajni kad su kvaliteti igrača i tima Srbije u pitanju. Znamo da se radi o izuzetnom timu koji je uz Mađare favorit u grupi,ali uz kvalitet koji posjedujemo ,zajedništvo, disciplinu u igri, koncentraciju i nadam se velikoj podršci sa tribina naš tim može doći do povoljnog rezultata . Viđecemo za koju se taktiku opredijelio naš selektor Radulović kako će i u kom rasporedu igrači djelovati na terenu, ako znamo da će Srbija gotovo sigurno igrati sa trojicom igrača u odbrani i zavisno dal će igrati sa dvojicom napadača (Vlahović,Mitrović),ili sa sestim igračem u veznom redu a jednim napadačem.

Nekadašnji trener Zete, Vojvodine, Mogrena, sadašnji Otranta vjeruje da će navijači biti 12-ti igrač Crne Gore!

Gledajući sa trenerske pozicije biće interesantno viđeti tu takticku borbu trenera,a za one koji vole fudbal bez obzira na rasporede i taktičke detalje nek bude dobra,muška,takmičarska utakmica, i da navijači daju doprinos i budu vjetar u leđa našem timu u borbi za ostvarenje dobrog rezultata. Uživajmo svi zajedno u dobrom fudbalu i lijepom ambijentu kakav nas večeras očekuje pod Goricom – zaključio je Vukićević

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here