Vukotić: Naš cilj je da damo sve od sebe za Crnu Goru

0

Predstojeći mečevi ,,hrabrih sokola“, protiv Holandije i Turske, prilika su da dres reprezentacije Crne Gore obuče još jedan igrač – Ilija Vukotić.

Talentovani vezista prvi put se našao na spisku selektora Miodraga Radulovića i sada čeka svoju šansu za debi.

Sve je na selektoru, on odlučuje ko će da igra. Moje je da dobro radim, nadam se da ću dobiti priliku. Fenomenalan je osjećaj biti dio ovog tima, tu sam sa igračima koji su godinama ,,A“ reprezentativci i fantastično je dijeliti svlačionicu sa njima. Daću sve od sebe da im pomognem u ostvarivanju dobrih rezultata. Ne osjećam pritisak, možda samo malu dozu jer sam novi u timu. Naučio sam kako da se borim sa tim i neće biti problema, rekao je Vukotić na današnjem brifingu sa predstavnicima medija.

,,Sokoli“ su ranije ostali bez šansi da se domognu baraža za odlazak na Mundijal, ali kvalifikacije završavaju mečevima sa veoma atraktivnim rivalima.

Utakmice nemaju rezultatski značaj za nas, ali kad smo u nacionalnom timu, znamo da moramo da pružimo maksimum, to je osnovno o čemu moramo da razmišljamo. Mislimo samo na Holandiju, čeka nas težak meč protiv ozbiljnog protivnika. Naš cilj je da samo sve od sebe i mislim da možemo da ostvarimo rezultat koji bi bio značajan za Crnu Goru – kazao je Vukotić

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here