Vukotić saopštio spisak

1

Selektor mlade reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić objavio je spisak igrača koji konkurišu za nastup u duelima sa Švedskom i Republikom Irskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Na Vukotićevom spisku je 26 igrača – golmani: Nikola Ivezić (Podgorica), Lazar Baltić (Mornar), Petar Radulović (Kom); odbrana: Anto Babić (Budućnost), Marko Matanović, Nikola Janjić (Sutjeska), Ognjen Obradović (Iskra), Džonatan Drešaj (Dečić), Stefan Milić (Dinamo Z, Hrvatska), Đorđe Šaletić (Iskra), Nemanja Perović (Famalisao, Portugal), Rastko Marsenić (TSC, Srbija); vezni red: Srđan Krstović (Zeta), Danilo Pešukić (Dečić), Andrija Ražnatović (Budućnost), Milan Vukotić (Dinamo Z, Hrvatska), Aleksa Latković (Rudeš, Hrvatska), Arnel Kujović (Kotbus, Nemačka), Ivan Bojović, Ognjen Gašević (Rudar); napad: Lazar Mijović (Budućnost), Zaim Divanović (Petrovac), Nikola Krstović (Dunajska Streda, Slovačka), Omar Sijarić (Aue, Njemačka), Vuk Striković (Rudar), Ivan Vukčević (Zeta).

,,Sokoli“ će 8. oktobra gostovati Švedskoj u Helsinborgu, dok će četiri dana kasnije dočekati Republiku Irsku.

Nakon četiri meča u grupi F, ,,sokoli“ imaju četiri boda. Savladali su Luksemburg u gostima, remizirali sa Bosnom i Hercegovinom u Podgorici, a upisali poraze od Švedske i Italije.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here