Vukotić saopštio spisak

0

Selektor mlade reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić objavio je spisak igrača za utakmicu sa Bosnom i Hercegovinom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Vukotić se odlučio za 25 igrača – golmani: Lazar Baltić (Mornar), Petar Radulović (Kom), Danilo Nikčević (Arsenal); odbrana: Ognjen Obradović (Iskra), Andrija Ražnatović, Anto Babić (Budućnost), Nemanja Perović (Famalisao, Portugal), Rastko Marsenić (TSC, Srbija), Džonatan Drešaj (Dečić); vezni red: Miloš Brnović (Radnički 1923, Srbija), Srđan Krstović (Zeta), Milan Vukotić (Dinamo Z, Hrvatska), Omar Sijarić (Aue, Njemačka), Danilo Pešukić (Dečić), Danilo Dašić (Zlatibor, Srbija), Aleksa Latković (Rudeš, Hrvatska), Đorđe Šaletić (Iskra), Ognjen Gašević, Ivan Bojović (Rudar); napad: Nikola Krstović (Dunajska Streda, Slovačka), Marko Rakonjac (Čukarički, Srbija), Ivan Vukčević (Zeta), Zaim Divanović (Petrovac), Arnel Kujović (Energi Kotbus, Njemačka), Vuk Striković (Rudar).

Meč 7. kola grupe F igra se 16. oktobra, sa početkom u 17 časova, na stadionu Grbavica u Sarajevu.

– Utakmicu dočekujemo sa nekoliko novih igrača. Na nekim pozicijama smo deficitarni, sa malim izborom igrača. Takođe, zbog kartona nema Nikole Janjića, dok su Lazar Mijović i Nikola Ivezić proslijeđeni omladinskoj reprezentaciji, koja će igrati kvalifikacioni turnir. Tu je i Miloš Brnović, koji se tek oporavio od povrede. Probaćemo da odigramo najbolje što možemo, nadamo se da momci koji su tu mogu nadomjestiti nedostatke koje u ovom trenutku imamo, rekao je selektor Miodrag Vukotić.

Crna Gora i Bosna i Hercegovina igrale su na startu ovog kvalifikacionog ciklusa. Na ,,DG areni“ u Podgorici bilo je 2:2.

Naredni duel naša selekcija dočekuje nakon dobrih igara u oktobarskom ,,prozoru“, u kojem je savladala Republiku irsku sa 2:1 i upisala poraz od Švedske (3:1).

– Dobro poznajemo ekipu Bosne i Hercegovine, dobro smo je analizirali. Vidjeli smo na utakmici u Podgorici da se radi o veoma kvalitetnoj reprezentaciji. Znamo da nas očekuje izuzetno teška utakmica. Ipak, ako budemo pružili partije kao protiv Švedske i Republike Irske, mislim da pozitivan rezultat neće izostati, dodao je Vukotić.

,,Sokoli“ se okupljaju danas u hotelu ,,Voco“. U Podgorici će trenirati svaki dan do 13. novembra i polaska za Sarajevo.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here