Za završnicu kvalifikacija za Ligu Šampiona, Meridian je spremio fantastične kvote!

0

Ostalo je još 12 timova. U Ligu Šampiona ide šest.

APOEL – Ajax Amsterdam

Meridian tip Dušan Tadić postiže pogodak na meču

Prema Meridianovim prognozama, Ajax na kojeg je trenutna kvota 1,40 ulazi u ovaj meč kao apsolutni favorit. Stil igre Kopljanika je otvoren, tako da primaju puno golova, ali još više postižu. Pokušaće APOEL da iskoristi prednost domaćeg terena, I ako uspije U Meridianu te čeka koeficijent preko 6.50. Za ovaj meč Meridian je spremio I fenomenalan specijal iz kojeg izdvajamo GG glavom na meču sa kvotom 22, Dvostruki strijelac na meču sa koeficijentom 2.75, a za one hrabrije kladioničare 3+ golova glavom su plaćena kvotom 60. Meridian je osim specijala svoju bogatu ponudu dopunio i opkladom na strijelce kao i prolazom ko ide dalje

LASK Linz – Club Brugge 

Meridian tip GG3+

Jedno od prijatnijih iznenađenja u kvalifikacijama Lige šampiona je LASK na kojeg je Meridian postavio kvotu preko 2.5. Tim kojeg niko nije vidio na korak do plasmana u grupnu fazu Lige Šampiona. Sa druge strane Klub Briž sa koeficijentom preko 2.8 je očekivano tu. Za ove dvije ekipe ovo će biti prvi međusobni duel u evropskim takmičenjima. Meridian tip za ovaj duel je GG3+ koji je u Meridianu duplo plaćen. Sem ove u Meridianu možete kladiti na strijelce kao i na prolaz dalje.

CFR Cluj – Slavia Prag

Meridian tip prelaz iz X u 1

Može se reći da je Slavija u ulozi gosta, čija se pobjeda plaća koeficijentom 2.5 favorit za prolaz u grupnu fazu Lige Šampiona. Ipak u ovom prvom duelu bi Kluž sa kvotom 3.10 mogao biti vrlo nezgodan. Puni samopouzdanja nakon što su eliminisali Seltik očekuje se da na svom terenu ostanu neporaženi u prvom susretu. Meridianov predlog za ovaj susret je  prelaz X – 1 sa koeficijentom preko 6 sem osnovne ponude i na ovom meču možete se kladiti na strijelce i prolaz dalje.

Utakmice Lige šampiona možete pratiti u svim Meridianovim poslovnicama.

Advertisements