Zagrizi Meridianbet kvote kao Lavovi Granadu!

0

Bilbao na svojoj tvrđavi „San Mames“ stadionu dočekuju Granadu u polufinalu kupa kralja Španije. 

Neočekivanim raspletom događaja i ispadanjem prva četiri favorita Bilbao je postao glavni favorit za osvajanje ovog takmičenja. Pobjedom nad Barselonom otvorila su im se vrata finala i velike šanse za osvajanje dvadesetčetvrtog naslova šampiona kupa kralja. Naravno na tom putu imaju još dva meča, a prvi je večeras sa Granadom. 

Sjajna atmosfera i čvrsta igra donijeli su im pobjedu kod kuće bezbroj puta. Večeras za njihovu pobjedu Meridianbet daje kvotu 1.75.

Koliko je to čvrsta i stabilna igra govori podatak da su samo šest golova primili na jedanaest utakmica u La Ligi. Ako Barselona u dva meča nije postigla ni jedan gol ove sezone na San Mamecu kako da očekujemo da to učini Granada. Zato je 1&NG po kvoti 2.37 jedan od izbora Meridianbeta. 

Prvi gol na meču Bilbao je postigao na osam od dvanaest domaćih mečeva i većinom je to bio period posle 28. minuta. Meridianbet kvote na te igre su sledeće. Na prvi gol u toku meča Bilbao kvota je 1.54, na prvi gol u prvom poluvremenu Bilbao kvota je 2.21 dok je na igru prvi gol nakon 28. minuta 28+ kvota 1.92