Zanimljivi dueli Vas očekuju danas u Meridianu !!!

Klub Briž –  ST. Truden

Meridian tip 1 & 3+ 

Prošle sezone Klub Briž bio je najefikasniji tim u prvenstvu Belgije sa 36 postignutih golova i 14 primljenih. Efikasan je bio i u pripremnom periodu. Sent Truden je imao polovičan učinak u prijateljskim odmjeravanjima, međutim kada su njihovi međusobni dueli u pitanju Klub Briž je neprikosnoven kada je ovaj stadion u pitanju. Na njemu nikada nije izgubio od gostujućeg tima.

Bohum – Bilefeld

Meridian tip pp2+

Bohum je uvodni meč izgubio od Regenzburga na gostovanju (3:1), dok je Bilefeld remizirao sa Sejnt Paulijem takođe na strani (1:1). Obije ekipe željne su osvajanja prva tri boda u novoj sezoni, međutim Bohumu je to na svom stadionu pošlo za nogom samo jednom u prethodnih šest puta. Gostujući tim je igrao puno bolje prošle sezone na gostovanjima nego pred svojom publikom, a dobio je i tri od posljednjih pet okršaja sa domaćinom.

Luton – Mildsbro

Meridian tip ppX

Luton je novajlija u Čempionšipu, a sezonu u Ligi 1 završio je kao ubjedljivo najefikasniji tim. Midlsbro je bio veoma blizu mjestu koje je vodilo u plej-of, međutim nije uspio da ga obezbijedi. Iako je Luton pred svojom publikom bio veoma dobar prošle sezone, na strani Midlsbroa je veće iskustvo u ovom takmičenju. Prethodni duel ovi rivali su imali davne 1995.

Advertisements