Zaradi na kvalifikacije za EURO 2020 u Meridianu

0

Kvalifikacije za EURO 2020 se nastavljaju večeras.

RUMUNIJA vs ŠPANIJA

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu nam donosi meč između Rumunije i Španije. Da li je Vlad Kirikeš spremio specijalnu taktiku kojom će pokušati da se suprotstavi ekipi koju predvodi Luis Enrike? Španija je favorit u ovom susretu! Meridian je pripremio sjajne kvote za ovaj meč, isprati ih i neka ti omiljeni fudbalski mečevi donesu ogromnu zaradu!

BOSNA i HERCEGOVINA vs LIHTENŠTAJN

Bosna i Hercegovina i Lihtenštajn se u četvrtak bore za mjesto na EURO 2020. Peter Jele staće na crtu Edinu Džeku i pokušati da svoju ekipu povede ka pobjedi. Ko će imati više znanja i sreće u ovom susretu? Provjeri kvote koje je Meridian pripremio za ovu utakmicu, jer sjajni iznosi čekaju samo tebe!

NORVEŠKA vs MALTA

Krajem nedelje nas očekuje još jedna utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020.godine i meč između Norveške i Malte, koji će se odigrati na Uleval stadionu. Da li će Vitezovi Malte uspjeti da odole pritisku domaćeg terena i odnesu pobjedu u sred Osla? Meridian je i za ovaj susret pripremio vrhunsku ponudu kvota, koje ti mogu donijeti veliki novac i ogromnu zabavu.