Zaradi u svakom trenutku, čak i kada gubiš – idealna kombinacija donosi čak 50.000€!

0

Ovo je prava stvar – novitet na meridianbet.me sajtu, oduševio je sve njegove korisnike. U nastavku otkrivamo o čemu je riječ, kao i razloge zbog kojih će novitet postati i tvoja omiljena zanimacija!

Win&Go – popularna, dinamična i uzbudljiva igra. Prije nego što temu svedemo na Meridianovu ponudu, koja se po mnogo čemu izdvaja od ostalih, da se upoznamo sa osnovnim pravilima.

Igra u kojoj se nasumično izvlači 35 brojeva od 48 loptica u ponudi. Cilj je predviditi najmanje 6 izvučenih brojeva, što ranije u procesu, kako bi zarada bila veća.

WIN&GO U MERIDIANU DONOSI MOGUĆNOST ZARADE DO 50.000€!

Ovo nije dovoljan razlog da svoje kombinacije isprobaš na Meridanbet sajtu?

Pa, ni tu nije kraj iznenađenjima..

Naime, ono što ćete odmah primjetiti, nakon što aktivirate igricu Win&Go, svakako su dva JACKPOT-a.

Novčane vrijednosti iz sekunde u sekundu rastu, a ono što stvarno pravi razliku – JACKPOT OSVAJAŠ NEDOBITNIM KOMBINACIJAMA!

Nisu izvučeni svi tvoji brojevi? U Meridianu ovo znači, mogućnost osvajanja jackpot-a, čija novčana vrijednost dostiže vrtoglave cifre.

Pa ni tu čak nije kraj iznenađenjima: igrajući Win&Go u toku juna, ujedno učestvuješ i u promociji “Virtuelni talas pobjede”, koja donosi vrijedne poklone: Gejming oprema i još mnogo toga.

Zato, svoju sreću testiraj na meridianbet.me sajtu. Igraj se tamo gdje najviše možeš da profitiraš – igraj se pametno!

Registruj se sada i na tvoj nalog, bez ikakvih uslova, Meridianbet uplaćuje 30€ bonusa. Na ovaj način, sa elanom, novoregistrovani korisnici mogu istražiti najbolju platformu za klađenje na Balkanu!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here