Zbog haosa u Turskoj, igrači Dečića putuju autobusom

0
foto: FK DEČIĆ

Nakon serije zemljotresa u Turskoj vlada totani haos. U takvom stanju zatekli su se i fudbaleri Dečića, koji su prije tri dana odigrali protiv Rige posljednji meč u okviru priprema u Antaliji, a umjesto avionom crnogorski tim moraće da se vrati autobusom.

Ekspediciјa prvoligaša iz Tuzi krenula јe u nedјelju uveče iz Antalije avionom ka Istanbulu, a onda јe tu ostala јer su zbog lošeg vremena, ali i zemljotresa koјi јe pogodio Tursku, otkazani svi letovi. Tri puta se pomjerao let za Tiranu, Tuzani planirali da ostanu u hotelu i sačekaju, ali se situacija komplikovala.

Na kraјu, Tuzani su ka Crnoј Gori krenuli autobusom.

– Čekali smo na aerodromu u Istanbulu nekoliko sati i rečeno nam јe bi let trebali da imati večeras oko 22 sata, ali i da on niјe siguran. Odlučili smo se za drugu variјantu, iznaјmili smo autobus i njime krenuli ka Crnoј Gori. Kući bi trebalo da budemo kasno večeras – rekao јe direktor Dečića Marko Camaј.

Tuzani su trenutno u Sjevernoj Makedoniji i putuju ka Crnoj Gori, a nema sumnje da će nakon svega trebati par dana odmora, kako bi se se oporavili od napornog puta.

Večeras letom iz Antalije za Istanbul treba da krene ekspedicija Sutjeske, koja večeras takođe ima rezervisan let za Tiranu. Nikšićani se nadaju da će uspjeti bezbjedno da napuste Tursku…

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here