Želiš da izbjegneš vrućinu i uplatiš depozit na svoj nalog? Pozovi agenta i izvrši uplatu!

76

U minulim danima, kada je bilo ograničeno kretanje zbog aktuelne situacije sa koronavirusom, sportska kladionica Meridian je, kao i uvijek, mislila na svoje igrače. Osposobljeni su specijalni Meridian agenti, koji dolaze na tvoju adresu da izvrše uplatu!

Bezjednost igrača je oduvijek na prvom mjestu, pa su Meridian agenti i dalje tu za Vas!

Dovoljno je samo da pozovete broj 067/591-872, naručite uplatu na svoju adresu i u željenom terminu i Meridian tim dolazi kod Vas! To nije sve! Na svaku prvu uplatu u toku dana u periodu od 14.08-16.08. Meridian Vas časti 10% bonusa! Pozivom na telefone sa ovog LINKA, dobićete Vašeg agenta i uspješno ugovoriti Vašu uplatu na meridianbet račun.

Ako još uvijek nemate nalog za sportsko klađenje, ovo je prilika za Vas da se registrujete OVDJE i dobijete 5eur bonusa i 100 besplatnih spinova kao poklon dobrodošlice!

Najbrže i najzanimljivije vijesti i događaje iz svijeta sporta možete naći na portalu meridianbetsport.me. Budite uvijek u toku!

76 Komentari

  1. Na sve nacine skoro uplacujem a skoro sam poceo I na ovaj nacin.Kada mi se ne izlazi ovaj nacin mi dobro dodje

  2. Sjajna stvar neki dan nisam mogao izaci i pozovem momci su brzo stigli i jos 10 posto imah bonusa od uplate top

  3. Uh najbolje je meni kad pozovem mog agenta , za čas dođe do mene , onda mi uplate i ovaj bonus , nema preko

  4. Super stvar za nas koji po cijeli dan radimo i onda hocemo mir i da odigramo nesto, a nemamo snage otic do kladionice Meridian, uh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here