Zeta u velikim problemima pred nastavak šampionata

Dva dana uoči nastavka šampionata i gostovanja Rudaru u Pljevljima, Zeta se suočava sa finansijskim, administrativim, ali i igračkim problemima, prenosi portal VIJESTI.ME

Novi trener Dejan Roganović, koji je prije dvije sedmice preuzeo ekipu nakon odlaska Dragoljuba Đuretića, još ne može da bude licenciran za vođenje ekipe u prvenstvu.

Razlog – Golubovčani još uvijek nisu raskinuli ugovor sa prethodnim trenerom, kojem duguju nekoliko plata. Moraće to da urade u narednih nekoliko dana – da li nagodbom, ili na neki drugi način, tek pitanje je da li će se sve završiti do utorka, te da li će Roganović moći da vodi ekipu u prvom kolu.

Zeta je u finansijskim problemima, koje ove zime nije uspjela da riješi na najpraktičniji način – prodajom nekog od fudbalera koji su već odavno prispjeli za odlazak u inostranstvo.

Kapiten Igor Vujačić bio je blizu odlaska u splitski Hajduk, ali nije došlo do dogovora, Nikola Krstović je dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, kao i još nekim klubovima iz inostranstva, ni to se nije realizovalo…

Iako još postoji kakva-takva šansa da odu, jer prelazni rok u zemljama istočne Evrope još traje, velike su šanse da će njih dvojica i na proljeće nositi dres Golubovčana.

Sa njima, Zeta je na papiru igrački jača, ali Roganović nema sve igrače koji su završili prvi dio – vezista Aldin Adžović, koji je bio jedan od glavnih igrača u prvom dijelu, zatražio je, kako saznajemo, raskid ugovora pred Arbitražnom komisijom FSCG, zbog nagomilanih dugovanja. On već neko vrijeme ne trenira sa saigračima, čekajući čiste papire za promjenu sredine…

Uprkos velikim finansijskim problemima, mlada ekipa Zete odigrala je sjajno u prvom dijelu sezone, koji je završila sa 15 vezanih utakmica bez poraza i na 2. mjestu, sa samo dva boda manje od vodeće Sutjeske.

izvor: vijesti.me

Advertisements