Zeta ulaže žalbu na odluku FSCG

1

Fudbalski klub Zeta iz Golubovaca najavio je da će uložiti žalbu na nedavnu odluku Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG), kojom je klub izbačen iz Druge crnogorske fudbalske lige (2.CFL) u Treću crnogorsku fudbalsku ligu (3.CFL) i lišen prava na napredovanje u viši rang.

Odluka Disciplinske komisije FSCG, koja je izazvala veliko nezadovoljstvo među članovima kluba i navijačima, donijeta je nakon dugotrajnog disciplinskog postupka. Prema saopštenju FSCG, Zeta je kažnjena zbog učešća u neregularnosti utakmice 3. kola Baraža za popunu Druge lige Crne Gore između FK „Budva“ – FK „Zeta“, čime su počinili prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG.

Iz kluba sa Trešnjice su izrazili nezadovoljstvo i zabrinutost zbog ove odluke, naglašavajući da će iskoristiti sve dostupne pravne mehanizme kako bi zaštitili svoje interese. „Ova odluka je nepravedna i nanosi veliku štetu našem klubu. Uložićemo žalbu i boriti se do kraja kako bismo vratili Zetu tamo gdje pripada,“ saopšteno je iz kluba.

Kako su saopštili, ukoliko se ne uvaži njihova žalba kod FSCG, sljedeća adresa je Sud za sportsku arbitražu u Lozani.

Zeta, koja je decenijama bila važan član crnogorskog fudbala, suočava se sa neizvesnom budućnošću nakon ove odluke…

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here