Zidan: Nije sve tako crno

0

Loš početak sezone, a posebno ubjedljiv poraz od Pari Sen Žermena na startu Lige šampiona, dovoljni su da se zatrese klupa Zinedina Zidana u Realu. U medijima se već najavljuju nasljednici francuskog stručnjaka, ali on je miran.

Na konferenciji za novinare pred nedjeljnu utakmicu sa Seviljom, predstavnici „sedme sile“ su pitali Zidana da li razmišlja o ostavci.

– Ne razmišljam o tome. Razmišljam samo o utakmici sa Seviljom. Odlučio sam da se vratim, jer je počeo novi projekat u Realu. Početak je težak, ali nije sve tako crno kao što se predstavlja, odgovorio je Zidan.

U novi projekat je ovog ljeta, samo za pojačanja, uloženo 300 miliona eura, ali su rezultati na početku sezone izostali. U takvoj situaciji krivac je uvijek trener.

– Nisam uopšte iznenađen. Komplikovano je biti trener Reala. Znam kakvi su zahtjevi, prolazio sam kroz dosta teških trenutaka i kada smo pobjeđivali. Ono što se priča van kluba me mnogo ne zanima, Naša snaga je ono što imamo među nama, rekao je Zidan.

Francuz će biti na novim iskušenjima u nedjelju. Sevilja je posle četiri kola Primere lider na tabeli sa 10 bodova, dok je Real sakupio dva boda manje.