ZIMSKA SLOT AVANTURA – ČAROLIJA VRIJEDNA 3.000 EURA!!!

13

Tokom druge polovine januara u Meridianu se održava Zimska Slot Avantura! Zabavite se uz odabrane igre provajdera Microgaming i osvojite vrijedne keš poklone!

Nakon fantastičnog perioda tokom kojeg ste mogli da uživate u prazničnim promocijama, Meridian nastavlja u istom stilu i u nastavku januara. U prilog tome govori Zimska Slot Avantura koja će se održati od 16. do 25. januara. 

Pred vama je 10 dana vrhunske zabave u kojima možete uživati uz odabrane slotove provajdera Microgaming. Poklon fond, nikad veći – magičnih 3.000 EURA!

Vaš zadatak je veoma jednostavan, potrebno je samo da zaigrate jedan ili više od 10 zanimljivih slotova. Podesite svoje uloge na minimum 0.20 eura po spinu i zabava može da počne. 

Svakim odigranim spinom osvajate jedan poen kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača. Poklone će osvojiti 15 najboljih na listi, dok će pobjednik ove slot avanture osvojiti 1.000 EURA!

Ne propustite najjaču januarsku zabavu, samo u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvijek nemate aktivan korisnički nalog, sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE. 

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na sjajnoj slot igri Book of Egypt, koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

13 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here