Znajući Tumbu igraćemo ofanzivnije

0
Crnogorska fudbalska reprezentacija odradila je drugi trening pod vođstvom Ljubiše Tumbakovića, a fali još samo Nikola Vukčević.
foto: fscg.me

Popularni Điđo će se selekciji priključiti sjutra, a Stefan Savić zbog povrede neće moći da pomogne. Stevan Jovetić i Marko Baša trenirali su individualno pošto se još vraćaju poslije povrede, a sa novinarima je pričao Petar Grbić.

Presrećan sam što sam se vratio. Uvijek sam isticao i svi znaju kolika mi je čast da igram za reprezentaciju. Kad god dobijem poziv, to znači da se nalazim u top formi. Novi selektor je tu, tek treba da se upoznamo, bitno je da prihvatimo to što želi od nas. Znajući njega iz Partizana jer je tada bio direktor, sigurno ćemo igrati ofanzivnije nego inače. U ove dvije utakmice treba da pokušamo da se što više uigramo. Rezultat je uvek bitan i nadam se da će biti onakav kakav mi očekujemo.” – kazao je Petar Grbić, povratnik među sokole, a povratnik i u Atinu pošto je tri godine bio igrač Olimpijakosa.

Igramo na stadionu Olimpijakosa i drago mi je zbog toga. Grčka je osvojila Evropsko prvenstvo svojevremeno igrajući defanzivno. Sigurno nisu nastrojeni da igraju ofanzivni fudbal. Rezultat neće doneti ništa, ali će biti dobra provjera za sve nas, kao i prilika za mlade igrače da pokažu koliko vrijede.” – priča Petar i dodaje:

Atmosfera je uvek u reprezentaciji izvandredna. I ako izgubimo, sigurno to ne bi narušilo atmosferu, jer se radi o prijateljskim mečevima, ali hajde da verujemo da će biti dobri rezultati.” – poručio je Grbić koji je iz Partizana otišao u Tursku u Ahisar.

Krenuo sam bio da igram standardno u Turskoj, ali je potom uslijedila povreda pa sam pauzirao. Međutim, oporavio sam se, igrao sam u posljednje četiri utakmice i vratio sam se u takmičarski ritam i osjećam se dobro. Spreman sam maksimalno, a selektor će odlučiti koliko ću i hoću li igrati.” – zaključio je Grbić koji kaže da bezbjedonosna situacija nije toliko loša koliko svjetski mediji predstavljaju i da se van velikih centara Istanbula i Ankara ništa neuobičajno ne događa.

CDM.ME