ZVANIČNO: Bivši trener Budućnosti preuzeo Vošu

0

Upravni odbor FK Vojvodina na jučerašnjoj sjednici donio je jednoglasnu odluku da šef stručnog štaba do kraja sezone bude Dragan Gaga Radojičić, bivši fudbaler i trener „stare dame“.

Radojičić je nosio crveno-bijeli dres od 1994. do 1996. godine, i tokom tog perioda pokazao se kao odličan fudbaler i rasni golgeter. Navijačima je još u sjećanju sezona 1994/95 kada je Vojvodina posljednji put bila jesenji šampion države, a Radojičić bio prvi strijelac tima.

U voljeni klub vratio se kao trener nakon 14 godina. Tokom prvog boravka na klupi Vojvodine pokazao se kao energičan i uspješan trener, na kraju te sezone, „stara dama“ je posljednji put bila vicešampion države.

Saradnja sa Radojičićem je uspostavljena sa jasnim zadatkom da Vojvodina obezbijedi i naredne sezone nastupe na međunarodnoj sceni. Stručni štab će činiti Zoran Vasiljević, Nemanja Krtolica, a trener golmana ostaće Srđan Žakula.

Ovim potezom UO je još jednom pokazao da su vrata kluba otvorena za sve one koji vole i poštuju Vojvodinu, saopšteno je iz Vojvodine.

Radojičić je u CG sa klupe predvodio Grbalj, Rudar, Sutjesku i Budućnost.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here