ZVANIČNO: Crnogorac potpisao za Rijeku!

0

Nikola Medojević novi je igrač HNK Rijeka. Mladi fudbaler potpisao je s Rijekom trogodišnji ugovor, te se pridružio ekipi juniora i debitovao u utakmici protiv Varaždina gdje je asistirao i postigao gol.

Medojević igra u veznoj liniji, može igrati na više pozicija. Nikola je do 17. godine igrao redovima Budućnosti, te je priključen prvoj ekipi sa 16 godina. Nakon toga igrao je u redovima Mladosti DG, gdje je odigrao sezonu za seniore i upisao tri gola i šest asistencija, kao najmlađi u ligi.

Nikola je ujedno prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Crne Gore, bio kapiten kadetske i juniorske reprezentacije, kao najveći talent u Crnoj Gori pripao mu je i broj 10 u reprezentacije Crne Gore do 20 godina.

Upravo je mlada reprezentacija Crne Gore nedavno svladala Francusku 2:0 i Mađarsku 4:0, a Nikola je upisao tri asistencije…

Jako sam sretan što sam došao u Rijeku. Znam što Rijeka znači u hrvatskim okvirima, ali i šire. U Rijeci se osjećam odlično i imam sve uslove za napredak. Imao sam ponude drugih klubova, međutim odlučio sam se za Rijeku i vjerujem da nisam pogriješio, te da će se moja odluka pokazati ispravnom. Gledao sam utakmicu protiv Lila i Osijeka i uvjerio se u sjajnu atmosferu o kojoj svi pričaju, jedva čekam da to osjetim na terenu. Idemo korak po korak, na meni je da se na travnjaku izborim za svoje minute. Došao sam ovdje napredovati, ali velika je želja jednog dana i s Rijekom osvajati trofeje, rekao je Nikola Medojević.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here