Home 1.CFL Zvanično: Prevoligaš se rastao sa trenerom

Zvanično: Prevoligaš se rastao sa trenerom

0
Zvanično: Prevoligaš se rastao sa trenerom

Ono što se prethodnih dana nagovještavalo, Nikola Peco Rakojević nije više trener fudbalera Sutjeske.

Ova informacija potvrđena je na jučerašnjoj sjednici UO.

Na sjednici UO FK Sutjeska Nikšić, kojoj je prisustvovao i šef stručnog štaba Nikola Rakojević, analizirana je prethodna takmičarska sezona. Konstatovano je da ostvareni rezultati ipak nijesu na nivou očekivanih, ali plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, osvojeno drugo mjesto u Telekom 1. CFL, plasman u polufinale Kupa CG i obezbijeđeno učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope su rezultati koji ne bi smjeli biti razlog za nezadovoljstvo„.

Članovi Upravnog odbora su se zahvalili gospodinu Rakojeviću na izuzetnoj saradnji, krajnje profesionalnom odnosu i istorijskim rezultatima postignutim u proteklom periodu.

S obzirom da je gospodinu Rakojeviću istekao ugovor zajednički je konstatovano da će se za iduću takmičarsku sezonu tražiti novo rješenje na mjestu šefa stručnog štaba. Nepodijeljena je želja uprave Kluba da gospodin Rakojević ostane i dalje u FK Sutjeska i da svojim nespornim stručnim znanjem, iskustvom i fudbalskim autoritetom, na odgovarajućoj poziciji u Klubu, nastavi da daje doprinos daljem razvoju i unaprijeđenju FK Sutjeska„, stoji u saopštenju kluba iz Nikšića.

Novi trener Sutjeske biće Dragan Radojičić.

Advertisements

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here