Zvezda ne odustaje od Savićevića, u priču se uključio i Mijailović

0
foto: fscg.me

Novogodišnja priča između Dejana Savićevića i Zvezdana Terzića nije završena, tačnije umiješao se i predsjednik crveno-bijelih, Svetozar Mijailović.

Mijailović je pokušao da smiri situaciju rekavši da je legendarnom fudbaleru mjesto na tribinama u meču između Crvene zvezde i Milana.

– Crvena zvezda je jedinstven kolektiv. U Crvenoj zvezdi je svaki čovjek odgovoran za ono što radi. Taj poziv, ako ga je uputio Zvezdan Terzić kao direktor, uputio ga je istovremeno i predsjednik kluba. Ne bih ništa dodavao niti oduzimao. Jer, taj poziv ne može biti nešto na čemu će se Zvezda diferencirati. Gospodin Terzić je rekao nešto izuzetno bitno, a to je da je Dejan Savićević jedan od igrača koji su obilježili jedan period u Crvenoj zvezdi i koji je zaslužan za fantastične rezultate i njemu je, samim tim, mjesto na stadionu „Rajko Mitić“. S tog stanovišta, svi ljudi, fudbaleri, koji su pripadali istoriji Crvene zvezde i koji vole Zvezdu, uključujući i Deju, treba da imaju odnos prema Zvezdi, a ne prema pojedincima, izjavio je Mijailović za Sputnjik.

Prvi čovjek crveno-bijelih je potom „prebacio lopticu u polje“ Savićevića odgovorivši na pitanje da li će se pojaviti na tribinama najvećeg srpskog stadiona.

– To je njegov izbor, kratko je prokomentarisao Mijailović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here