Zvezda ,,pikirala” napadača Kopenhagena

0

Fudbalski klub Crvena zvezda otpočeo je svoju misiju pronalaženja napadača za narednu sezonu, a novo ime na listi jeste nakadašnji napadač Čukaričkog, sada član danskog Kopenhagena, Andrija Pavlović, javlja ,,Sportski žurnal”.

Fudbaler koji je bio velika želja uprave ,,crveno-bijelih” u ljeto 2016. godine sada se ponovo nalazi na spisku fudbalera koji bi mogli da pojačaju redove aktuelnog lidera Super lige Srbije. Zvezda je silno željela da Andriju Pavlovića dovede iz Čukaričkog u tom periodu, ali uslijedio je logičan potez uprave kluba sa Banovog brda, te je napadač otišao put Skandinavije.

Napadač koji ima 24 godine u narednoj sezoni mogao bi da nosi dres ekipe iz Ljutice Bogdana pošto mu je pogoršan status u Kopenhagenu, a izvjesno je da trener te ekipe, Stale Solbaken, ne računa na povremenog reprezentativca Srbije.

Nije poznato koliko novca bi uprava beogradskog kluba morala da izdvoji za Pavlovića, ali s obzirom na to da se ne nalazi u prvom planu trenera Solbakena, logično je da će ona biti znatno manja nego što bi trebalo.

Andrija Pavlović odigrao je 82 utakmice za ,,Lavove” i postigao 20 pogodaka.