Zvezdin Holanđanin: U Srbiji je samo jedna stvar loša

0

Krilni napadač Crvene zvezde, Radživ van La Para, stigao je na stadion „Rajko Mitić“ prije oko dva mjeseca.

Iako još uvijek nije pružio igre zbog kojih je doveden čini se da u posljednje vrijeme prikazuje bolja izdanja, a to je i sam potvrdio u razgovoru za Zvezda TV.

– Svakoga dana se osjećam bolje. Non stop sam sa kolegama iz kluba koji mi pomažu da se snađem u Beogradu. Došao sam iz Engleske, gdje sam morao dosta da se selim, ali otkako sam stigao u Zvezdu sve je krenulo ispravnim tokom. Osjećam se veoma lijepo i prijatno što sam ovdje, a to će mi sigurno pomoći da budem dobar i na terenu, izjavio je Holanđanin.

Jednu stvar u Srbiji izdvojio je kao lošu.

– Trenutno u Crvenoj zvezdi se nalaze osam stranaca. Svi želimo da igramo. Šef stručnog štaba Vladan Milojević donosi odluku ko će igrati, a na meni je, kao profesionalcu, da tu odluku prihvatim. Prioritet mi je da vrijedno radim i trudim se, da pokažem da imam kvalitet. To je za mene jedna vrsta takmičenja, gdje želim sebi da dokažem koliko vrijedim. Cio kolektiv, od igrača preko stručnog štaba je odličan. Jedina loša stvar je ta, što ne možemo uvijek da igramo u istom sastavu. Moramo da rotiramo, a to je jako težak posao i za Vladana Milojevića koji nema do te mjere uigran tim.