ZVIJEZDA PECA MALU SIRENU: Crveno-bijeli protiv Kopenhagena za nastavak evropske bajke

0

Šampion Srbije Crvena zvijezda preskočila je dvije prepreke na putu ka grupnoj fazi Lige šampiona, a sad je očekuje i najteži ispit od početka sezone, a koji se zove – Kopenhagen.

Zvijezda u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za elitno takmičenje dočekuje najbolji tim Danske u utorak od 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“.

Prema Meridian kladionici, crveno-bijeli su favoriti, s kvotom 2,05. Pobjeda gostiju plaća se kvotom 4.20, a koeficijent za remi je 3,25.

U ovakvim utakmicama često viđamo tvrd fudbal, a kvota 1,64 na igru od nula do dva gola, govori da je to moguće i u utorak. Za one hrabrije, koji se nadaju baš malom broju golova, kvota na 0-1 je 2,91.

Ipak, ako mislite da će se Zvezda i Kopenhagen raspucati, 3+ po kvoti 2.38 pravi je izbor za vas.

Verujete u pobjedu crveno-bijelih i da će sve biti riješeno već na poluvremenu? Nema problema! Iz keca u kec i tri više gola Meridian plaća sa sjajnih 5,30!

Marko Marin igra magično, a mnogi očekuju da baš on postigne gol. Ako se slažete, u Meridianu vas čeka kvota 2.50! Ukoliko kapiten pogodi dva i više puta, možete to da naplatite po fantastičnoj kvoti 11!

Iste kvote vas očekuju ako dva ili više puta Ričmond Boaći i Milan Pavkov zatresu mrežu Danaca!

Međutim, ako ste mišljenja da će neko drugi da se raduje ispred sjeverne tribine, potražite ga na sajtu Meridianbet.

Revanš je 13. avgusta u Kopenhagenu, gradu gde je Hans Kristijan Andersen napisao „Malu sirenu“, čija statua krasi luku danske prestonice.

Da li će Mala sirena završiti u mreži Zvijezde? Videćemo kakav kraj će imati ova bajka… Nadamo se – srećan.

 

Advertisements