1.CFL: Bokelj se vratio korak unazad

0

Fudbaleri Bokelja su juče na svom terenu pretrpjeli poraz od Sutjeske 0:2.

Bio je to važan meč za sastav Slobodana Draškovića u borbi za Evropu, međutim jučerašnjim porazom , kako je šef stručnog štaba kotorana kazao, Bokelj se vratio korak unazad.

Mislim da smo napravili korak unazad, ali sigurno je da se nećemo predati. Iz ove utakmice ćemo da izvučemo neke pouke, koje će nam u narednim mečevima biti od koristi – kazao je Drašković.

Trener Sutjeske Aleksandar Nedović je bio zadovoljan. On je rekao da njegov tim ima probleme kada igra protiv slabijih rivala, a u derbijima bilježi dobre rezultate.

Derbije igramo odlično, a “manje” utakmice igramo sa malo energije. Mislim da u Nikšiću imamo malo veći pritisak, jer smo više golova dali, i bodova donijeli sa strane. U nastavku ćemo raditi na tome. Ove nedelje smo više trenirali glavu nego tijelo. Igrači su , kao i što ste viđeli izvaredno spremni. Mi smo sa deset igrači postigli dva gola, nismo dozvolili domaćinu da napravi ni jednu izrazitu priliku. Mislim da smo pokazali da imamo kvalitet, i da je još uvijek neuigrana – rekao je Nedović.