1.CFL dobila novog sponzora!

3

Renomirana regionalna kompanije naredne tri godine sponozor Prve fudbalske lige Crne Gore…

Fudbalski savez Crne Gore i kompanija Meridianbet potpisali su danas u Podgorici sponzorski ugovor prema kojem će jedan od lidera na tržištu kladioničarskih usluga biti sponzor Prve crnogorske fudbalske lige Crne Gore.

Elitno fudbalsko takmičenje u Crnoj Gori tokom naredne tri godine, koliko je trajanje sponzorskog ugovora, nosiće ime Meridianbet 1. CFL.

Ugovor su potpisali predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i izvršna direktorica kompanije Meridianbet Crna Gora Jovana Klisić. Savićević je nakon potpisivanja ugovora istakao da vjeruje da će Savez i Meridianbet, ali i klubovi učesnici Meridianbet 1.CFL, imati izuzetnu korist od ove saradnje.

– Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo danas potpisali ugovor sa kompanijom Meridianbet o sponzorstvu Prve crnogorske fudbalske lige tokom naredne tri godine. Kompanija Meridianbet pokazala je izuzetnu odlučnost u namjeri da postane sponzor našeg elitnog fudbalskog takmičenja pa smo vrlo brzo i lako došli do ugovora koji je danas potpisan. Siguran sam da će saradnja Saveza i Meridianbet kompanije biti na izuzetnom nivou tokom naredne tri godine i vjerujem da ćemo svi zajedno, a prije svih klubovi učesnici takmičenja, imati izuzetnu korist od iste. Počinjemo saradnju sa kompanijom koja ima iskustva u oblasti sponzorisanja sportskih takmičenja i vjerujem da ćemo zajedničkim snagama značajno unaprijediti imdiž Meridianbet 1. CFL, istakao je Savićević.

Predsjednik FSCG je iskoristio priliku i da se zahvali Crnogorskom Telekom na dugogodišnjoj saradnji i sponzorstvu Prve lige.  

– Veliko hvala našem dosadašnjem sponzoru, Crnogorskom Telekomu, na izuzetnoj saradnji tokom prethodnih 14 godina koliko su bili sponzori Prve lige Crne Gore. Najiskrenije se nadam da će Crnogorski Telekom ostati dio fudbalske porodice i da ćemo nastaviti saradnju u drugom obliku, dodao je predsjednik FSCG.

Kompanija Meridianbet jedan je od regionalnih lidera na tržištu pružanja kladioničarskih usluga, koja u Crnoj Gori uspješno posluje od 2002. godine. Osim u Crnoj Gori i zemljama regiona Meridianbet posluje u više od 10 zemalja širom Evrope, Afrike i Latinske Amerike.

Kao lider u industriji igara na sreću, kompanija Meridianbet je usmjerena ka inovacijama u sportskom klađenju, dok osim primarne djelatnosti kojom se bavi kompanija ima bogato iskustvo u sponzorisanju velikog broja klubova, organizacija i pojedinaca. Ujedno, Meridianbet je društveno odgovorna kompanija, koja je kroz proteklih par godina, a posebno u vremenu pandemije, pomogla kompletnoj crnogorskoj zajednici, sa naglaskom na zdravstveni sektor. Pomoć nije izostala ni kada su u pitanju ekologija, djeca i mladi, udruženja koja se bave humanitarnim radom, kao što su Budi Human, „Roditelji“ i druga.

Izvršna direktorica Meridianbet Crna Gora Jovana Klisić ističe da su u kompaniji ponosni što su postali partneri crnogorske fudbalske lige.

– Sigurni smo da ćemo potpisanim partnerstvom i realizacijom svega što smo planirali svi biti zadovoljni, pre svega nam je cilj da klubovi 1.CFL dobiju jedan potpuno novi doživljaj i da sama liga bude na nivou koji zaslužuje. Ponosni smo što smo postali partner jedne od najjačih liga u Crnoj Gori. Duboko verujemo da će ova dugogodišnja saradnja, uspeti da da novo ruho crnogosrkom fudbalu, rekla je izvršna direktorica kompanje Meridianbet Crna Gora Jovana Klisić.

Nova fudbalska sezona u Crnoj Gori počinje u subotu, 23. jula 2022. godine i u prvom kolu Meridianbet 1. CFL sastaju se JedinstvoSutjeska; JezeroRudar; ArsenalPetrovac i Mornar – Dečić, dok je duel Iskra – Budućnost odložen zbog utakmice kvalifikacija za UEFA Ligu konferencija koju ekipa iz Podgorice igra na Islandu protiv Breidablika.  

3 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here