1.CFL: Jedinstvo nastavlja proboj ka gornjem dijelu tabele

0

Uzbudljiv meč očekuje nas danas u Bijelom Polju.

Jedinstvo će nakon posljednje dvije utakmice u kojima je ostvarilo odlične rezultate (remi sa timom Budućnosti i pobjeda nad Iskrom u DG) na svom terenu dočekati sastav Petrovca, koji je ove sezone igra toplo-hladno.

U prošlom kolu, u primorskom derbiju, „nebeskoplavi“ su porazili sastav Grblja 2-1, prethodno su pobijedili Iskru 2:1.  Hendikep za trenera Nedovića u ovom meču biće svakako odsustvo nekoliko fudbalera koji imaju parne kartone.

Riječ je o Aleksandru Čoliću, iskusnim Kenanu Ragipoviću i Zoranu Mikijelju kao i mladom i perspektivnom Balši Boričiću.

S druge strane, situacija u stručnom štabu Bjelopoljaca nije najsjajnija. Trener Bubanja nije našao ”zajednički jezik” sa čelnicima kluba, tako da će on gotovo izvjesno napustiti kormilo ovog kluba.

Međutim, dobra strana je ta da su fudbaleri u prošlom kolu pokazali dosljednost i kvalitet porazivši Iskru, tako da će oni i u ovom meču protiv Petrovca dati zadnji atom snage kako bi obradovali svoje navijače.

Tradicija ja apsolutno na strain Bjelopoljaca koji na svom terenu u sedam mečeva nijednom nisu izgubili od Petrovca, imaju šest pobjeda i remi.