1.CFL: Rudar ne želi kiks na startu

0

Fudbaleri Rudara ne žele da u 1. kolu CFL kiksaju pred svojim navijačima.

foto: fkrudarpljevlja.com

Izabranici trenera Radojičića “pod Golubinjom” dočekuju tim Jedinstva.

Mladi Marko Vuković je za CG Fudbal kazao da Rudar ove sezone ima visoke ambicije. Vjeruje u pobjedu nad novim prvoligašem.

-U novu sezonu ulazimo sa velikim ambicijama. Spremni dočekujemo početak novog prvenstva. Neće biti nimalo lako jer svako ima svoje ciljeve,ali mislim da mi posjedujemo ogroman kvalitet i možemo da se borimo za najviše mjesto. Što se tiče novih igrača mislim da su se dobro uklopili i da će nam mnogo pomoći oko ostvarenju naših ciljeva. Prvo kolo je uvijek neugodno. Nemamo baš srećnu tradiciju što se tiče prve utakmice. Protivnik nije nimalo naivan,ali smatram da ćemo dobrim pristupom u igri meč riješiti u svoju korist – kazao je Vuković.
Novajlija u dresu Jedinstva Marko Raičević nam je kazao da je cilj Jedinstva opstanak u ligi. Vjeruje da njegovi saigrači mogu da obezbijede pozitivan rezultat u duelu sa Rudarom.  
– Novi smo prvoligaš, samim tim očekuje nas grčevita borba za opstanak. Svi su se pojačali dobro, tako da moramo iz sebe izvući maksimum kako bi izborili cilj u ovoj sezoni, a to je opstanak. Što se tiče narednog meča, mislim da posjedujemo kvalitet za pozitivan rezultat – rekao je Raičević.