1.CFL: Tuzani žele trijumf, „nebeskoplavi“ najavljuju…

0
foto: Vedad Drešević

Fudbaleri Dečića danas od 17.30h pred domaćim navijačima dočekuju sastav Petrovca.

foto: arhiva
foto: arhiva

Biće to jedan veoma zanimljiv okršaj na stadionu „Tuško polje“ s obzirom da su oba igračka kadra u odnosu na prošlu sezonu pretrpjela značajne promjene.

Domaćin najavljuje pobjedu pred svojim navijačima. Povratnik Vule Vujačić vjeruje u svoj tim i pobjedu na premijeri pred domaćom publikom.

Dečić ima u osnovi ambiciju da opstane u ligi. Međutim, ja lično s obzirom kakvu ekipu imamo, navijače, ambijent, stručni štab i upravu i s obzirom da vlada sasvim pozitivna atmosfera i hemija u svim strukturama smatram da je došlo vrijeme da Dečić ramišlja o nekom većem cilju od opstanka. Volio bih i nadam se da će vrijeme potvrditi ove moje prognoze ali neka sve ide od utakmice do utakmice. Što se tiče premijere sa Petrovcem smatram da je pozitivno to što prvu utakmicu igramo kući i što ako iko ima prednost domaćeg terena ima je Dečić. Sa druge strane to ne znači ništa ako mi ne budemo pravi jer Petrovac se ozbiljno pojačao, ima dobru ekipu i smatram da sa njima neće biti nimalo lako. Optimista sam i vjerujem u prva tri boda pred našom publikom u Tuzima  –  rekao je Vujačić.

S druge strane „nebeskoplavi“ su svjesni da ih u Tuzima očekuje vruća atmosfera, ali se i pored toga nadaju u pozitivan rezultat.

Benjamin Kacić vjeruje da Petrovac može da ostvari pozitivan rezultat na startu sezone.

Mislim da nas čeka najzanimljivija sezona do sada, iz razloga što iz lige ispadaju čak tri kluba direktno i dva koja idu u baraž. Klub je napravio dobar posao što se tiče igračkog kadra, odradili smo odlične pripreme i sigurno je da su naše ambicije za neki gornji dio tabele. Ali idemo korak po korak, već u prvom kolu nas čeka teško gostovanje protiv Dečića. Sigurno da ćemo dati sve od sebe da krenemo sa pobjedom i uđemo u sezonu onako kako smo i planirali – rekao je Kacić.