1.CFL: Sutjeska pod reflektorima “napada” Lovćen

0

Fudbaleri Sutjeske odigraće večeras po prvi put u svojoj istoriji u Nikšiću utakmicu pod svijetlima reflektora. Meč počinje od 20h.

Na megdan nikšićkom prvoligašu ide sastav Lovćena.

Povratnik u redove “plavo-bijelih” Draško Božović vjeruje da njegov tim može do pobjede na premijeri pred svojom publikom.

Ulazimo spremni u narednu sezonu, dobro smo radili na pripremama i nadam se da ćemo u prvom kolu slaviti protiv Lovćena. Ambicije kluba su jasne, a to je da se izbori učešće u evropskim takmičenjima i smatram da imamo kvalitet za tako nešto. Liga je ove godine dosta kvalitetnija, ima 5-6 ekipa koje će se boriti za izlazak u evropu. Uz to 3 ekipe direktno ispadaju, tako da neće biti lako pobjeđivati u kontinuitetu, ali mi ćemo u svaku utakmicu ulaziti sa ciljem da trijumfujemo i na kraju ćemo vidjeti dokle će nas to dovesti – rekao je Božović.

Najveće pojačanje najstarijeg crnogorskog kluba Ivan Vuković je u izjavi za portal CG Fudbal rekao da je sve sem poraza za Lovćen veliki uspjeh.

– Mislim da će biti jako interesantna sezona. Ima više kandidata za titulu. Uz to puno ekipa će se boriti za opstanak. Lovćen je mlada ekipa sa puno novih igrača, ali nadam se da ćemo imati dobre rezultate. Uradiću sve da odigram dobru polusezonu kao što se od mene očekuje. Prvo kolo igramo u Nikšiću tako da je sve osim poraza uspjeh za nas– kazao je Giga Vuković.