Crnogorac upozorio Zvezdu: Neka razmisle o jednoj stvari

0

Navijači Crvene zvezde i Partizana broje dane do početka 157. vječitog derbija, a slično raspoloženje je i u taborima dva tima.

Partizanu igra samo pobjeda da bi zadržao šanse za odbranu titule, ali i pored toga igrači crno-bijelih ne osjećaju pritisak. Makar tako tvrdi vezista aktuelnog šampiona, Marko Janković.

– Nema potrebe da imamo pritisak. Treba mirno da uđemo u utakmicu i damo sve od sebe, a rezultat će doći sam po sebi. Dugo od kada sam tu nismo izgubili derbi i oni bi trebalo malo da se zapitaju, rekao je Janković, a prenijela agencija Beta.

Crno-bijeli imaju jasan cilj, da dobiju sve utakmice do kraja.

– Na nama je da dobijemo sve do kraja, a na njima je da li će da kiksnu. Svi znamo kakva nas utakmica čeka i nadam se pozitivnom rezultatu. Sve je pod kontrolom, atmosfera je super i nadam se da će tako biti do kraja sezone, dodao je crnogorski reprezentativac.

Ovo je utakmica u kojoj se stvaraju junaci.

– To su utakmice zbog kojih se igra fudbal, kada se stvaraju junaci. Spremam se kao i za svaku drugu utakmicu. Bitno mi je da odradim najbolje moguće šta trener traži od mene, zaključio je Janković.