Tri ponude za Dibalu – koju prihvatiti?!

0

Paulo Dibala je trenutno najbolji i najtraženiji igrač Juventusa. Već danima se u medijima provlače imena klubova koji žele argentinskog reprezentativca u svojim redovima.

Cijena – prava sitnica.

Krenimo redom.

Dibala je viđen u Madridu na ručku sa trenerom Atletika iz Madrida, Diegom Simeoneom. “Jorgandžije” su spremne da ponude 120 miliona evra plus crnogorskog reprezentativca Stefana Savića.

Druga ponuda bi stigla iz Liverpula. Jirgen Klop želi da upari Dibalu sa Salahom, i spreman je da izdvoji 150 miliona eura. Samo je pitanje, da li “Redsi” stvarno žele da naprave tandem snova, ili su riješili da unovče maestralne partije Egipćanina ove sezone i u Dibali vide zamjenu za njega?

Treća, i najrealnija opcija, bio bi Real Madrid. Ako Zinedin Zidan ostane trener Madriđana, sjajni Isko moraće da napusti “Santijago Bernabeu”, a poznato je odavno da je Masimilijano Alegri njegov veliki fan, pa bi Real uz novac poslao Iska u Torino i tako bi zadovoljio sve strane, pod uslovom da Dibala odluči da napusti Juventus na kraju sezone.

Gledajući iz ugla navijača Juventusa – Pjanić i Isko na sredini terena, uz dolazak Džana iz Liverpula, te premeštanje Bernadeskija na poziciju Dibale, djeluje sasvim pristojno. Plus, Juventus bi mogao da za te pare pojača pozicije u timu koje su mu najkritičnije i na kraju opet profitira kao i mnogo godina unazad.