Petrovac objavljuje “rat” Rudaru

0
Fudbaleri Petrovca nalaze se u nezavidnoj situaciji.
Foto: Bajko Stanojević
Kolo prije kraja šampionata ekipa Ivana Brnovića nalazi se na 10. poziciji na tabeli, i u narednom kolu u Pljevljima im je potreban bod, kako bi obezbijedili baraž.
 
Trener Brnović je kazao da je Rudar favorit te da će igrati na pobjedu, iako mu bodovi ništa ne znači. On je naglasio da je to dobro, u cilju regularnosti takmičenja, i da je u službi crnogorskog fudbala.

Kao i Budućnost u prošlom,tako će i Rudar u narednom kolu, iako im bodovi ništa ne znače,igrati na pobjedu protiv nas što je dobro u cilju regularnosti takmičenja a i uopšte je u službi crnogorskog fudbala u cjelini. Nadam se da će tako biti odigrani svi preostali mečevi poslednjeg kola,i da nijedan klub neće traziti alibi da nema ambicije da dobije meč jer nemaju značaj – rekao je Brnović.

Brnović je objavio fudbalski “rat” ekipi Rudara!

-Mislim da svaka prvenstvena utakmica mora imati svoj značaj i sportski je ići na pobjedu u svakom meču kao što je to recimo Budućnost uradila u prethodnom kolu kada nas je porazila i sada smo u situaciji da moramo da pokušamo da osvojimo bod u Pljevljima ne bi li izbjegli direktno ispadanje. Biće teško ali vjerujem da će momci izaći puni samopouzdanja i iznad svega borbenog duha kako bi osvojili taj dugo ocekivani bod. Imamo kadrovskih problema kao i svih prethodnih kola ali vjerujem da ćemo u jednoj rovovskoj borbi uspjeti da ostanemo neporaženi. Objavljujemo fudbalski rat ekipi Rudara na stadionu u Pljevljima – zaklučio je Brnović.