Tadić: U PG smo se prilagodili uslovima

0

Najbolji fudbaleri Srbije u neđelju u Bukureštu mogu da naprave vjerovatno i odlučujući korak ka osvajanju prvog mjesta u grupi u Ligi nacija.

foto: fss.rs

Kapiten “orlova” u odsustvu Kolarova i Matića, Dušan Tadić, kaže da ekipa ne osjeća pritisak zbog važnosti utakmice.

– Nemamo dodatni pritisak, gledamo naš kvalitet i sve to nas dodatno motiviše da pružimo dobru partiju i sve ćemo učiniti da tako i bude – istakao je Dušan Tadić.

Tadić se vratio i na meč u Podgorici, na kojem je prvi put utakmicu počeo sa kapitenskom trakom oko ruke i zbog protesta zaradio žuti karton.

– Nebitno je da li imam ili ne traku, sve je isto. Uvijek se isto ponašam, jednostavno su me iziritirale neke sudijske odluke. Pokušao sam na lijep način, ali sudija je bilo u jednom trenutku arogantan prema meni pa sam reagovao. Sve je, dakle, u redu – naglasio je kapiten reprezentacije.

O posjedu lopte u meču sa Crnom Gorom i da li to odgovara Srbiji.

– Mislim da je uvijek laše igrati kada dominiraš, kada imaš veći posijed, ali se treba nekad i prilagođavati. Težimo tome da dominiramo a konkretno u Podgorici prilagodili smo se i uslovima. Ekipa je mlada i to je dobro za nas. Sada ćemo imati i bolji teren, tako da vjerujem da će sve biti još bolje – rekao je Dušan Tadić.

Utakmica između Rumunije i Srbije igra se u nedelju od 15 časova.