Plavi nastavili sa treninzima, danas prva testiranja

0

Tim Budućnosti nastavio je sa treninzima nakon poduže pauze usled novonastale situacije uzrokovane pandemijom virusa COVID-19.

Klupski kamp na Starom aerodromu je juče bio nešto prazniji nego tokom uobičajenih treninga. Razlog tome su novi uslovi treniranja, u manjim grupama uz obaveznu distancu tokom rada.

Iznenadna odluka zatekla je “plavo-bijele”, čiji su trener Milinković i igrači Dušana Stojiljković, Nikola Đurić, Aleksa Vidić i Nikola Vukajlović, otputovali njihovim kućama tokom prekida prvenstva usljed pandemije korona virusa, tako da se sada nalaze u karantinu.

Trener “plavih” Nikola Vukčević je u izjavi za sajt Budućnosti govorio kako izgledaju prvi treninzi nakon sada već skoro dvomesječne pauze.

Uslovljeni da pratimo zadate smjernice prilikom odradjivanja treninga, radom u manjim grupama i održavanjem medjusobne distance, prvi treninzi se najviše baziraju na kondicionom dijelu. Igračima je tokom pauze dostavljan materijal za individualni rad, gdje je akcenat bio na održavanju prethodno stečene spreme. Danas će biti odradjena prva testiranja, koja će usloviti dalje planove za rad“, naveo je Vukčević.

 

 

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here