Čelsi preko Totenhema traži finale Liga kupa, a Meridian na ”kec” daje najbolju kvotu – 2.11!

8

U prvom meču polufinala engleskog Liga kupa, fudbaleri Čelsija ugostiće od 20 sati i 45 minuta gradskog rivala – Totenhem.

Ukoliko nemaš nalog na meridianbet.me, sada je pravo vrijeme da ga napraviš jer te najbolja sportska kladionica u regionu časti 20eur bonusa za sportsko klađenje i 5e kazino bonusa!

”Plavci” su u nizu od sedam utakmica bez poraza, ali su zbog posljednja dva remija (Brajton 1:1, Liverpul 2:2), praktično izgubili šasne da dođu do titule prvaka države.

Zbog toga, za očekivati je da Čelsi odigra na maksimalnom nivou u najmanje važnom takmičenju u Engleskoj.

Totenhem je takođe u odličnom ritmu. Dolazak Kontea preporodio je ”pjevce” koji su bez poraza u domaćim okvirima još od 30. oktobra prošle godine.

Za očekivati je da oba tima nastupe u najjačim sastavima, a mi prednost dajemo Čelsiju, koji definitivno ima kvalitetniji roster.

S toga, predlažemo da odigrate ”kec” uz najjaču kvotu u Meridianu – 2.11!

Alternativa bi mogla biti kombiancija 1X&gg sa kvotom  2.26!

8 COMMENTS

  1. Odlicna kvota na Celsi. Imaju dosta bolje izglede za pobjedu od Totenhema ali opet mi je nekako nesigurno gadjati na konacan ishod pa sam ispratio sa GG3+

  2. Prilicno sam siguran u pobjedu domacina veceras. Meridian kao i po obicaju daje najjace kvote tako da sam bez razmisljanja igrao cistu jedinicu na ovaj mec

  3. 1X i GG kao gradjenje od jedinice koja realno ko zna da li ce doci s obzirom da su i jedan i drugi tim zeljni pobjede.

  4. Od Celzija se ovde očekuje pobjeda, nadam se da neće propustiti ovu šansu, ponuđena  kvota je sasvim realna

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here