AJNTRAHT SPUSTIO RAMPU: Kostić uzaludno štrajkovao, Njemci ne žele da ga prodaju u Lacio

0

Činilo se da je sve gotovo po pitanju prelaska srpskog reprezentativca Filipa Kostića u Lacio. Ugledni nemački Bild je najavio finalizaciju transfera, a onda je odjednom sve puklo.

Sportski direktor Lacija Igl Tare nije imao objašnjenje šta je razlog odluke nemačkog kluba da izađe iz pregovora.

– Iznenađen sam onim što su rekli sada u Ajntrahtu, da Filip Kostić nije na tržištu i da uopšte nije u pitanju cenaMeni se pre nekoliko dana činilo drugačije. Nisam stekao utisak iz razgovora s ljudima u Ajntrahtu da Kostiću nije dozvoljeno da ode. Bili smo jako zainteresovani da ispregovaramo novu cenu, ali nije došlo do toga, rekao je Tare.

Kostić je toliko želeo u Lacio da je protestovao tako što se nije pojavio na treninzima tima poslednjih dana.

– Pre šest ili sedam dana obavestio sam sportskog direktora Ajntrahta Markusa Krošea da želimo Kostića. Zamolili su nas da im ponudu dostavimo pisanim putem. To smo učinili putem mejla, kao što je i traženo. A onda je klub izašao javno i poručio da nije stigla nikakva ponudaPre meča protiv Arminije Kroše je rekao da klub planira budućnost s Filipom u timu, da ne postoji nikakva etiketa na njemu, završio je Tare.

Klub iz Rima je odustao od Kostića i okrenuo se novim metama. To su igrač Volfsburga Josip Brekalo, kao i igrač Verone Zakanji. Očekuje se finalizacija transfera jednog ova dva igrača u narednim satima.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here