Plavi imaju 13 reprezentativaca

1

Šef stručnog štaba Budućnosti Aleksandar Nedović će tokom reprezentativne pauze biti bez 13 prvotimaca, koji su dobili pozive u A, mladu i omladinsku selekciju.

Na dopunjenom spisku selektora A selekcije Miodraga Radulovića za utakmice sa Turskom (1. septembar, Istanbul), Holandijom (4. septembar, Ajndhoven) i Letonijom (7. septembar, Podgorica) u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. našli su se golman Miloš Dragojević, te vezisti Igor Ivanović i Miloš Raičković.

Dragojević je do sada za “sokolove” branio na dvije utakmice, Raičković je zabilježio pet nastupa, dok je Ivanović odigrao osam mečeva i postigao tri gola.

Mlada reprezentacija Miodraga Vukotića je počela pripreme za utakmice sa Švedskom (3. septembar) i Italijom (7. septembar) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2023, a svoje mjesto na spisku su našli defanzivci Andrija Ražnatović i Anto Babić, te napadač Lazar Mijović.

I na kraju, omladinska selekcija će takođe imati akciju u septembru – omladinci Slobodana Draškovića će u prvoj sedmici devetog mjeseca učestvovati na prestižnom međunarodnom turniru “Stevan Ćele Vilotić”, a poziv su dobili prvotimci golman Filip Domazetović, defanzivac Damjan Dakić, vezisti Jovan Dašić i Aleksa Ćetković, te ofanzivci Viktor Đukanović, Vladimir Perišić i Damjan Mugoša, dok je na spisku i napadač Mitar Globarević koji nastupa za Bokelj kao pozajmljen igrač na dvojnoj registraciji.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here