“Ako je neko uzeo novac u tromeču sa Iskrom, neka te pare i takav vid angažmana daje svojoj djeci na najteže moguće liječenje”

0

Predsjednik FK Arsenal Dejan Kandić bio je juče gost u emisiji Sportsko popodne kod Nebojše Šofranca.

Kandić je komentarisao meč između Arsenala i Iskre, koji je u javnosti označen kao “sumnjiv”. Iskra je slavila 2:3…

Između ostalog, predsjednik kluba iz Tivta je kazao da, ako je neko napravio bilo kakvu nečasnu radnju u ovom tromeču sa Iskrom, neka te pare i takav vid angažmana daje svojoj djeci na najteže moguće liječenje.

Ako je neko ili bilo ko uzeo novac ili napravio bilo kakvu nečasnu transakciju sa FK Iskra u ovom tromeču, neka te pare i takav vid angažmana daje svojoj djeci na najteže moguće liječenje. Neka ovo što sam danas rekao ponovi i funkcioner Jedinstva, istim riječima ja ću mu povjerovati. Ja sam se danas zakleo najvećim i najvrijednijim što imam u životu i iza toga stoji i UO kluba. Da li ja to mogu da dokažem nekome? Ne mogu. Mene sada Dunav ne može oprati. Da li je trener pogriješio, možda je pogriješio a možda nije ni imao izbora. Bilo je dosta povrijeđenih i rovitih igrača. Kako mi možemo da operemo ovu ljagu koja je nepravedno bačena. Pa samo tako da izgubimo u Kupu. Onda će svi reći, “ono nije bilo namješteno”. Međutim, mi ćemo da dobijemo! Mi ćemo da uđemo u finale Kupa! Mi to moramo, ja sam igračima rekao pred dvomeč sa Iskrom, hvala na svemu do sada i hvala što ste obezbijedili finale Kupa, ja sam to rekao davno! Sve što sam danas rekao u vašoj emisiji je gola istina, tako mi Bog pomogao – kazao je Dejan Kandić u emisiji Sportsko popodne na RTCG-u.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here