Apple iPad 10 lako može biti u tvoje ruke!

17

Ako ste poželjeli da Apple iPad 10 bude baš vaš, upravo sad imate mogućnost da na veoma lak način on bude baš u vašim rukama.

Zanima vas kako? Pročitajte naredni dio teksta i saznajte detalje kako do ovog poklona.

Jeste li jedva čekali Evropsko prventsvo koje počinje danas? Imate li u planu već spremljenje utakmice kao i igre? 

Mi vam savjetujemo da svoju sreću isprobate u sportskoj kladionici Meridian koja je pripremila sjajne kvote, ali ne samo to, već i nevjerovatne poklone.

Kako ste i sami navikli sportska kladionica Meridian svakim danom iznenađuje raznim promocijama, pa samim tim odlučili su da iznenade sve sa još jednom u znak početka Evropskog prvenstva, a koja će biti aktuelna od 11.06. i traje do 11.07.2021.

Vjerujemo da je većini dobro poznat MeridianPay kao način uplate, a za sve kojima nije – sve što je potrebno jeste da pronađete najbližu Tobacco S Press trafiku i potražite ovaj način uplate. 

Ali to nije sve, dok traje aktuelna promocija imate mogućnost da se kvalifikujete za osvajanje Apple iPad 10

Naime, svaki igrač koji u toku aktuelne promocije uplati putem MeridianPay-a 10eur i više, kvalifikuje se za osvajanje sjajnog Apple iPad 10.

Ako ste odmah pomislili kako su male šanse da baš vi budete srećni dobitnik ne brinite, kao i uvijek sportska kladionica Meridian je odlučila da obraduje ne samo jednog srećnog dobitnika, već čak sedam srećnih dobitnika na poklon dobijaju Apple iPad 10.

Ako još uvijek niste registrovali na meridianbet.me, iskoristite sjajne poklone dobrodošlice koji vas očekuju – 20e bonusa kao i 200 besplatnih spinova.

17 COMMENTS

  1. Bas forsiraju uplatu preko meridianpay.. meni je super ovaj npvi nacin uplate gdje se dodjeljuje bonus od 50%

  2. Jos od starta uplacujem na ovaj nacin, sto je najbitnije bonus na uplatu nikada nisu dirali i to mi se najvise svidja a zatim i promocije koje su bas svaki mjesec.

  3. A niste trebali micati brate bonus kod agenta ja najvise kod njega uplacujem imate vinpromocija to je j redu ali ja volim kod agenta jer mi je najefikasnija uplata

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here