Home Featured Atalanta stavlja Juventus u probleme! Trka za Skudeto opet neizvjesna!

Atalanta stavlja Juventus u probleme! Trka za Skudeto opet neizvjesna!

100
Atalanta stavlja Juventus u probleme! Trka za Skudeto opet neizvjesna!

Juventus u okviru 32. kola Serije A dočekuje Atalantu na „Allianz“ stadionu u Torinu od 21:45h. 

Ukoliko nemaš nalog i propuštaš sjajne bonuse i promocije o kojima čitaš na portalu meridianbetsport.me ,  registruj se OVDJE odmah i Meridian te čašćava 10€ bonusa i 100 besplatnih spinova BEZ USLOVA!

Od meča sa Đenovom gdje ni oni sami ne znaju kako nisu uspjeli da pobijede, Atalanta je vezala 11 uzastopnih pobjeda u svim takmičenjima. Mnogo jaka ekipa, spremna za velika djela. Porazom Juventusa od Milana neočekivano su im se otvorila vrata da se vrate u trku za Skudeto. Sve što je potrebno je da pobijede večeras i priđu na samo šest bodova razlike. Nećemo postavljati pitanje da li mogu, nego kvotu od 3.60 za njihovu pobjedu u Meridianu naplatiti veoma dobro.

Ne plaše se nikoga, što više Juve je taj koji treba da se plaši jer ima šta da izgubi. Napašće ga mnogo jako i otvoreno što nam garantuje golove u prvom poluvremenu. Da bude dva ili više Meridian nudi kvotu 2.42 dok je da oba tima postignu po gol u prvom poluvremenu IGG kvota 3.50.

Juve je mnogo ranjiv ove sezone,malo igraju otvorenije i primili su više golova nego što im je bio prosjek poslednjih nekoliko sezona. To daje šansu Atalanti da zablista u punom sjaju. Da postignu po gol u oba poluvremena G1+1 Meridian nudi sjajnu kvotu 3.73 dok je da Atalanta postigne tri ili više golava kvota fenomenalnih 5.90.

100 COMMENTS