Home Evropski fudbal Čelsi ne prepušta treće mjesto! Abraham ponovo u formi!

Čelsi ne prepušta treće mjesto! Abraham ponovo u formi!

99
Čelsi ne prepušta treće mjesto! Abraham ponovo u formi!

Šefild Junajted u okviru 35. kola Premier lige dočekuje Čelsi na „Bramall Lane“ stadionu od 18:30h.

Registruj se OVDJE, uzmi 10€ bonusa i 100 besplatnih spinova!

Čelsi je favorit u ovom meču po Meridian kladionici sa kvotom 1.65. Sa razlogom jer su od nastavka prvensta pobijedili su u četiri od pet ligaških mečeva. Nalaze se na trećem mjestu, mjestu koje vodi direktno u Ligu Šampiona i ne žele ga prepustiti nikome.

Međutim, za vratom im dišu Lester i  Mančester Junajted,  a mjesta ima samo za dvoje. Ukoliko žele biti i dalje tu gdje jesu moraju nastaviti u istom ritmu. 2-2&3+ je igra na koju nas nisu iznevjerili do sada. Meridian je spremio odličnu kvotu 3.75 koju ne treba izostaviti sa današnjih tiketa.

Lampard je odličan taktičar, pokazao nam je to u mečevima sa najboljim engleskim klubovim. U roku od petnaestak dana izbacili su Lester iz FA kupa i savladali Mančester Siti. Danas mora silovito da udari. Sasvim je izvjesno da vidimo rani gol. Da bude prije 27. minuta Meridian nudi kvotu 1.95, da bude prije 15. minuta kvotu 2.90 i da bude prije 10. minuta kvotu sjajnih 4.68.

Na već izvjesne golove Čelsija, nismo dobili odgovor ko može biti strijelac? Naravno,u igru se vratio Tomi Abraham golom protiv Kristal Palasa. Da danas bude strijelac jednog kvota je 2, strijelac dva kvota je 7, a da postigne het-trik kvota je fenomenalnih 25.

99 COMMENTS