Bajbek obećava dobro proljeće: Osjećam se sjajno, važno je da postignem gol u derbiju

0

Žan-Kristof Bajbek još uvek nije ostavio nikakav trag u Partizanu, ali navijače svakako pred početak prolećnog dela sezone može da raduje činjenica da se Francuz na pripremama pojavio bez viška kilograma.

Bajbek je poručio da se oseća sjajno i da trenira normalno sa ekipom.

– Treniram normalno, mogu da radim sve sa ekipom. Ništa mi ne predstavlja problem, osećam se sjajno. Zbog prekidaa prvenstva Holandije mogao sam da vežbam samo individualno, retko u grupi, a to je verovatno razlog što je kasnije došlo do povrede, rekao je Bajbek za Sportski žurnal.

Bajbek je u Srbiju došao sa reputacijom igrača koji se često povređuje.

– Kad se moje telo dobro oseća mogu bukvalno sve. Imam samopouzdanja i sve je mnogo lakše. Moja idealna težina je 79 kilograma, a sada imam 80. Kad sam došao u Partizan imao sam dva, tri kilograma više, a to je definitivno problem ako želiš da budeš maksimalno spreman.

Napadač crno-belih se nada golu u derbiju.

– Važno je da postignem gol u derbiju. Čuo sam od saigrača da je to nešto neverovatno. I pred oktobarski derbi, bez publike i 10 dana po mom dolasku, video sam koliko to svima znači, da se radi o utakmici prepunoj emocija. Mogu samo da zamislim kako spektakularno izgleda kad su pune tribine, zaključio je Bajbek.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here