Nove muke za Zvezdu? Milan se ne šali i želi talentovanog Brazilca

0

Fudbalski klub Milan planira dodatno da se pojača u zimskom prelaznom roku, a potencijalnu akviziciju pronašli su u Portugaliji.

Već su stigla trojica fudbalera na ,,San Siro“, ali Milan ne planira tu da se zaustavi. Sezona je i dalje duga, a tim Stefana Piolija očekuje borba na tri fronta. Naravno, prioritet je Serija A, favoriti su u Ligi Evrope, a svakako da bi željeli i da se okite u Kupu.

Stoga žele dodatno da ojačaju igrački kadar, a ujedno ga i prošire. Stigli su ranije Sulaiho Meite, Mario Mandžukić i Fikajo Tomori, a uprava Milana želi da unese još kreativnosti u vezni red, te su pogledali ka Portugaliji, tačnije Portu.

Igrač za kojeg su veoma zainteresovani jeste talentovani Brazilac Otavio, koji se već godinama nalazi u Portu i uglavnom je standardan. Imao je blažih problema sa povredom i koronavirusom usled čega je propustio četiri meča za svoj tim, ali veoma je važna karika u klubu sa ,,Dragaa“.

Kako mu ugovor ističe na kraju sezone, Milan želi da iskoristi tu situaciju i postavi ultimatum Portu i cijenu koju portugalski velikan ne bi mogao da odbije, budući da postoji mogućnost da ipak ništa ne zarade na njemu predstojećeg ljeta.

Ono što bi mogla biti nedoumica za Milan, jeste ko će od novih pojačanja, ukoliko Otavio dođe u klub, ispasti sa spiska fudbalera koji mogu da nastupaju u Ligi Evrope. Naime, svaki klub može da registruje tri nova igrača za nastavak takmičenja, bez obzira na to da li su oni prethodno nastupali drugi tim u ovom takmičenju ili u Ligi šampiona.

Brazilac je odigrao 20 utakmica ove sezone i upisao tri pogotka i osam asistencija!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here