Baraž: Cetinje-Petrovac 17.30h

0

Danas se od 17.30h na stadionu “Obilića poljana” u prvom meču baraža za popunu 1.CFL sastaju Cetinje i Petrovac.

Foto: Bajko Stanojević (Arhiva)

Sami plasman u baraž veliki je uspjeh za sastav Cetinja, ali igrači ovog kluba žele da krunu na sjajnu sezonu stave plasmanom u Prvu ligu.

Krunu na sjajnu sezonu imamo priliku da stavimo plasmanom u Prvu ligu. I pored visokih ambicija kluba, nijesu se očekivali ovako dobri rezultati. Ipak, u narednih 180 minuta pišemo nove stranice u istoriji fudbalskog kluba Cetinje i sigurno da smo silno motivisani. Petrovac je dobra ekipa koja je uslijed loših rezultata u drugom dijelu šampionata došla u ovu situaciju. Mislim da oni imaju veći pritisak s obzirom da su do ove godine standardni prvoligaši. Ulog je velik i moramo biti obazrivi. Nadam se da ćemo pružiti kvalitetnu igru vrijednu pobjede u današnjem meču i da ćemo biti korak bliže cilju – kazao je fudbaler domaće ekipe Nikola Draganić.

S druge strane Petrovac želi da opstane u 1.CFL. Trener “nebeskoplavih” Ivan Brnović je kazao da su šanse 50:50.

-Čeka nas težak i neizvjestan dvomeč. Ekipa Cetinja je sjajno selektirana od bivših provjerenih prvoligaških igrača i mladih igrača koje će, siguran sam, brzo igrati prvoligaški fudbal. Koliko respektujemo sastav Cetinja, dovoljno govori to da smatramo da su šanse 50:50. S obzirom da Petrovac od početka igra u prvoligaškom drustvu, imamo u svakom smislu obavezu da sačuvamo prvoligaški status. Neće biti lako, ali vjerujem da će moji momci pokazati snagu i znanje koje posjeduju u mečevima koji su pred nama – jasan je Brnović.