Bivši reprezentativac Crne Gore završio karijeru

0
Nekadašnji crnogorski reprezentativac Nikola Drinčić odlučio je da završi karijeru, jer je razočaran stvarima u fudbalu. 

Momak koji je u dresu našeg nacionalnog tima dao tri gola na 33 utakmice odlučio je da u 32. godini života okači kopačke o klin.

Ja sam svoju karijeru završio! Ne želim da učestvujem u ovakvom fudbalu, da gledam šta se sve radi i ćutim zbog para koje za mene nemaju značenje. San mi se ostvario samim tim što sam igrao derbi, plus još dva gola koja sam dao – nikada neću moći da ih zaboravim. Život mi se nije promijenio, jedino što sam ispunio sebi želju i zadovoljio sebe. To je za mene kao za nekog da se popeo na mjesec. Snimke sam gledao do skoro, taj osjećaj ne može da se opiše riječima. Nevjerovatno, raduješ se, a cio stadion samo što se nije srušio“, rekao je Drinčić za “Žurnal”.

Bivši vezista “sokolova” imao je važnu ulogu u uspjesima našeg nacionalnog tima, a uoči meča protiv Moldavije, u septembru 2014. godine, otišao je zbog nesuglasica sa nekim saigračima iz hotela u kojem su se izabranici Branka Brnovića spremali za prvi susret u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Pored Partizana Drinčić je igrao i za ruske Amkar, Spartak iz Moskve i Krasnodar, turski Gacijantep i Makabi iz Haife, koji je bio njegov posljednji klub.

CDM