Bivši selektor Francuske preuzime Srbiju?

0

Nekadašnji selektor Fudbalske reprezentacije Francuske Rajmon Domenek otkrio je u razgovoru za ,,Večernje novosti“ da je dobio poziv Fudbalskog saveza Srbije.

Sudbina Ljubiše Tumbakovića i dalje je nepoznata, spekuliše se svakodnevno, ali odjeknula je vijest da je Rajmon Domenek jedan od potencijalnih kandidata da preuzme ,,Orlove“. Sreće nije bilo sa Havijerom Klementeom, ni sa Dikom Advokatom, navijači su uvijek naklonjeni domaćem treneru… 

– Istina je, kontaktirali su me i pitali da li sam zainteresovan da preuzmem fudbalsku reprezentaciju Srbije. Odgovorio sam potvrdno. Nivo vaše selekcije je visok, imate sjajne igrače širom Evrope. Ima mnogo potencijala da se uradi nešto zanimljivo  – rekao je Domenek za ,,Novosti“ i dodao:

– Sada to više nije u mojim rukama. Čeka se odluka. Rekao sam šta mislim, veoma bih volio da me izaberu. Ali, nisam pod pritiskom. Ako ne, nastaviću da radim ono čime se trenutno bavim.

Zvaničnog poziva nije bilo, već je posredstvom drugog kanala interesovanje FSS-a došlo do Domeneka.

– U našim trenerskim vodama to obično funkcioniše preko kontakata. Preneli su mi zainteresovanost, pa ćemo vidjeti šta će od toga biti. Nije moj agent tražio angažman, već je išlo u obrnutom pravcu. Sve je to sticaj okolnosti. Drago mi je što se neko dosjetio da bih mogao da budem kandidat za tu funkciju. Iskreno, uvijek laska kada neko prepozna da biste mogli da vodite reprezentaciju jedne zemlje – otkrio je Domenek.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here