Bivši trener Partizana u Hagu

0

Holandska Eredivizija je prekinuta, i nije proglašen šampion. Tom odlukom nisu zadovoljni ni Ajaks ni AZ Alkmar, koji su delili prvu poziciju u trenutku prekida. Odluka je da “kopljanici“ idu direktno u Ligu šampiona, dok će bivši rival Partizana u kvalifikacije za isto takmičenje.

Jedan klub može biti zadovoljan zbog prekida sezone. Ekipa Den Haga se spasila ispadanja iz lige, i priprema strategiju da im se nešto slično ne dogodi naredne sezone. Zato su se čelnici ovog kluba, po pisanju medija u zemlji “lala“, krenuli u potragu za novim trenerom. Alan Pardju je već bivši, zbog loših rezultata, a najozbiljniji kandidat da sjedne na klupu tima iz grada u kome je čuveni Tribunal, je bivši fudbaler Partizana, ali i pomoćnik Vuka Rašovića i Marka Nikolića, Ljubiša Ranković.

Posle propalih pregovora sa Morisom Stajnom, koji je odbio povratak starom poslu, Ranković je ostao praktično jedino rješenje. Bivši pomoćnik Marka Nikolića do sada nije imao licencu koja je neophodna da predvodi tim sa klupe u eliti. Sada, kada je ta prepreka prevaziđena, čini se da nema prepreka da predvodi tim iz Eredivizije. Ljubiša Ranković je u crno-belom dresu odigrao 71 utakmicu, a šest puta se upisao u listu strelaca. Kao asistent Nikolića okitio se duplom krunom 2017. godine.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here