Blokiran račun Crvene zvezde!

0

Fudbalskom klubu Crvena zvezda danas je blokiran račun zbog neisplaćenih zarada nekadašnjem kapitenu, Nikoli Mijailoviću koji je dobio spor na sudu, javljaju ,,Večernje novosti”.

Najtrofejniji srpski fudbalski klub je već skoro neđelju dana u neprijatnoj poziciji, pošto mu je blokiran račun. Razlog trenutne blokade je potraživanje bivšeg kapitena ,,crveno-bijelih” Nikole Mijailovića, koji je dobio presudu na sudu po kojoj je Crvena zvezda u obavezi da mu isplati sve zarade do datuma raskida ugovora.

Nezvanično, radi se o sumi od deset miliona dinara. Ovaj slučaj se dugo ,,razvlači” po sudovima i vjerovatno će imati dodatne peripetije, pošto je Zvezda uložila žalbu.

Kao što se zna, ugovor između Mijailovića i kluba sa Marakane raskinut je 30. juna 2015. godine zbog njegovog navodnog sukoba sa saigračem iz tima, Milošem Bosančićem. Mijailović je zatim ušao i u svađu sa direktorom i preśednikom kluba, Zvezdanom Terzićem i Svetozarom Mijailovićem, pa je svoje pravo na zaostale plate i zaradu potražio na sudu.

Iz Zvezde su potvrdili ,,Novostima” da je račun u blokadi, kao i da se nadaju da će ovaj slučaj ubrzo biti okončan.