Bogdanović srpske fudbalere nazvao razmaženim, pa brutalno ponizio njihove žene

0

Rade Bogdanović je čovjek o čijim izjavama često bruji kompletan region, a nekadašnja fudbalska zvijezda je kao gost komentator na RTS-u tokom jučerašnjeg dana ponovo podigao veliku prašinu.

Nekadašnji fudbaler za ovo Svjetsko prvenstvo ima ulogu analitičara u studiju RTS-a, a za razliku od mnogih inostranih zvijezda koje na sva usta hvale svoju reprezentaciju, Bogdanović je izuzetno kritičan prema Orlovima.

Iz dana u dan se priča o njegovim izjavama, a sada je Rade govorio o fudbalerima Srbije i njihovim suprugama.

Naravno, glavna tema su bili tračevi i navodni ljubavni skandali koji su se pojavili unutar reprezentacije u Kataru, pa je Bogdanović reprezentativce nazvao razmaženim.

“To je generacija fudbalera koja je jako talentovana, ali nisu služili vojni rok. Da su služili vojni rok, onda znaš da možeš i moraš da izdržiš bez djevojke, žene, roditelja najmanje pet-šest mjeseci. Oni to nisu prošli i zato su malo razmaženi”, rekao je Bogdanović i nastavlja:

“Ne dopada mi se činjenica da su žene otišle tamo. Njihove žene na ovu lovu, na ovu ‘paruštinu’, to je realno parada kiča. One čim dođu tu nema ni sreće ni raspoloženja”.

“Nadam se da će shvatiti važnost ove utakmice. Ovo je šansa generacije. Da sam na njihovom mjestu ugasio bih telefone i skoncentrisao se na utakmicu”.

Potom je uslijedila rečenica zbog koje su mnogi Bogdanoviću uputili žestoke kritike. Suprugama srpskih fudbalera je poručio.

“Ljuljaj to dijete tamo, kupaj se u milionima, a mene pusti da igram”, rečenica je koju je Bogdanović izustio i koja je zasmetala mnogima.

Bogdanović je prethodnih dana žestoko kritikovao i selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija i još je jednom pokazao da je rijetko iskren TV analitičar.

Dok svi drugi hvale svoje reprezentacije, Rade samo govori ono što zaista misli i zbog toga je konstantno u centru pažnje.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here